Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μια ανάσα από Jese η Stoke!

Έτοιμη για ένα μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» είναι η Stoke City, αφού σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Sky Sports είναι κοντά στην απόκτηση του Jese Rodriguez από την Paris Saint-Germain.

Ο δημοσιογράφος Guillem Balague, συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι οι «Potters» αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν το μονοετή δανεισμό του πρώην παίκτη της Real Madrid, και ίσως ακόμα και σήμερα να υπάρξουν επίσημες εξελίξεις. Ο Jese μεταγράφηκε στην PSG μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τους Μαδριλένους, όμως δεν κατάφερε να βρει τη φόρμα του στο Παρίσι και παραχωρήθηκε δανεικός στη Las Palmas στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μάλιστα, το όνομά του είχε ακουστεί τότε έντονα για την Middlesbrough, που βρισκόταν υπό τις οδηγίες του Aitor Karanka, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τώρα φαίνεται ότι ο 24χρονος εξτρέμ αναζητά μια ευκαιρία να κάνει restart στην καριέρα του και η προοπτική να αγωνιστεί στην Premier League τον δελεάζει.

Σημειώνεται πως η Stoke έχασε πριν λίγο καιρό τον Marko Arnautovic, ο οποίος ζήτησε να μεταγραφεί στη West Ham, ωστόσο η προσθήκη του Jese δίνει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στον Mark Hughes και ο Ισπανός αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Αυστριακός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *