Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μια ανάσα ο Rob Green από την Chelsea

Μια ανάσα ο Rob Green από την Chelsea

Ο πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής-έκπληξης στους Λονδρέζους!

Ο 38 χρονών Green φαίνεται να συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Μέχρι και πέρυσι ήταν στην Huddersfield Town αν και δεν είχε συμμετοχή ως βασικός στους αγώνες της ομάδας ενώ με το τέλος της σαιζόν έληξε και το συμβόλαιο του.

Έχει παίξει επίσης στις Norwich City και West Ham United και θα αποτελέσει μάλλον την Τρίτη επιλογή του Sarri στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Green ο οποίος έχει παίξει σε 650 αγώνες της Premier League γεννήθηκε στο Chertsey- μόλις 10 μίλια μακριά από το Cobham το προπονητικό κέντρο της Chelsea, ενώ και η οικογένεια του ζει δίπλα στο Woking.

Η μετεγγραφή του Green αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Sarri προσπαθεί να κρατήσει τον Thibaut Courtois –για τον οποίον ενδιαφέρεται έντονα η Real Madrid, στην ομάδα του.

Την βδομάδα αυτή δήλωσε μάλιστα εξέφρασε την πίστη του ότι ο Courtois καθώς και οι Willian και Eden Harard θα παραμείνουν στην Chelsea.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Αγγελάκης

Μια ανάσα ο Rob Green από την Chelsea

Μια ανάσα ο Rob Green από την Chelsea

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *