Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μιλάει για τους φευγάτους ο Mertesacker

Ο αρχηγός των «Κανονιέρηδων», Per Mertesacker, μίλησε για τους <<φευγάτους>> Alexis Sanchez και Mesut Ozil τους οποίους το συμβόλαιο βρίσκεται στο τελευταίο έτος.

Ο Γερμανός αμυντικός, είναι σίγουρος πως οι 2 παίχτες είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον σύλλογο, παρά τις φήμες που τους θέλουν να αποχωρούν από τον σύλλογο.

Οι φήμες αυτές, μέρα με την μέρα γίνονται μεγαλύτερες, μετά και την δήλωση του Wenger ότι υπάρχει πιθανότητα οι παίχτες να αποχωρήσουν τον Γενάρη, αν δεν έχουν ανανεώσει μέχρι τότε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αρχηγός της ομάδας, Per Mertesacker, δήλωσε:» Ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του και να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για να βοηθήσει την ομάδα.Όταν όλοι το καταλαβαίνουν αυτό, τότε θα είμαστε καλά και δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα.Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους παίχτες που βρίσκονται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου τους, το οποίο περιλαμβάνει και εμένα.Ο μόνος λόγος που θα είχα πρόβλημα θα ήταν αν δεν ήταν 100% αφοσιωμένοι στον σύλλογο.Ακόμα και όταν διανύεις τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου σου, πρέπει να αποδεικνύεις κάθε μέρα το πόσο χρήσιμος είσαι με σκοπό να σου προσφερθεί νέο συμβόλαιο.»

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *