Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μπέρδεμα με Mertesacker

Ανανεώνει ή δεν ανανεώνει τελικά ο Per Mertesacker με την Arsenal; Τα δημοσιεύματα στο Νησί σήμερα διίστανται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: σήμερα, λοιπόν, πλήθος δημοσιευμάτων στην Αγγλία, μεταξύ των οποίων και ένα της Express , μετέδιδαν την είδηση πως ο Γερμανός αμυντικός ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του με τους Gunners, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού.

Η είδηση αυτή αναπαρήχθη από αρκετά Μέσα, ωστόσο η Evening Standard υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει συμφωνία στο τραπέζι, παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις είναι υπαρκτές.

Ο 32χρονος Γερμανός επιθυμεί όπως φαίνεται την παραμονή του στο Emirates για έβδομη χρονιά, η Arsenal θέλει μεν, αλλά είναι επιφυλακτική δε εξαιτίας των τραυματισμών του σε συνδυασμό με την ηλικία του και οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη.

Πάντως, τα σενάρια που ήθελαν τον Arsene Wenger να παραχωρεί δανεικό το Mertesacker προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει στη δράση έχουν διαψευστεί μέχρι στιγμής και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *