Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μόνοι πρώτοι οι Citizens

Από σήμερα οι «Πολίτες» απολαμβάνουν μόνοι τους την κορυφή, καθώς διέλυσαν την Stoke City με τον πίνακα του σκορ να ολοκληρώνεται στο 7-2!

Η ομάδα του Pep Guardiola, μπήκε πολύ δυνατά και φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού.Παρόλα αυτά η Stoke προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο, Gabriel Jesus

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η City βγήκε επιθετικά από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα στο 17′ ο Walker άφησε την μπάλα στον Gabriel Jesus, με τον δεύτερο να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Οι «Πολίτες» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και έτσι στο 19′ ο Sane έδωσε μια εξαιρετική πάσα στον Sterling, ο οποίος έδειξε ψυχραιμία μέσα στην περιοχή,σουτάροντας στην κάτω δεξιά γωνία, κάνοντας το 2-0

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο David Silva κάνει κίνηση προς τα μέσα, προτού πάρει μια έξοχη πάσα και επιχειρεί ένα σουτ ακριβείας στην κάτω αριστερή γωνία, νικώντας τον τερματοφύλακα, κάνοντας το 3-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 44′ ο Jese πέρασε μια φανταστική μπαλιά στον Mame Diouf, ο οποίος αντέδρασε γρήγορα και βρέθηκε μπροστά στον τερματοφύλακα και σούταρε από κοντά προς την κορυφή της εστίας, μειώνοντας σε 3-1.

Με την αρχή του 2ου ημιχρόνου στο 49′ ο Kyle Walker στάθηκε άτυχος, καθώς στην προσπάθεια του να κόψει την μπάλα δεν υπολόγισε καλά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 3-2.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάλει ξανά φωτιά στους «Πολίτες», με αποτέλεσμα στο 55′ ο Gabriel Jesus να βρίσκει λίγο χώρο μέσα στην περιοχή για να πάρει την πάσα από τον Kevin De Bruyne και να στείλει την μπάλα στην κορυφή της εστίας, κάνοντας το 4-2.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο 60′ ο Fernandinho πήρε μία πάσα και έριξε ένα μακρινό δυνατό σουτ στην πάνω αριστερή γωνία,νικώντας τον Butland με το σκορ να αυξάνεται σε 5-2.

Παρόλα αυτά η City δεν φάνηκε να είχε όρεξη να σταματήσει και έτσι στο 62′ o Sane μετά από μία σέντρα κέρδισε μία κεφαλιά, με αποτέλεσμα να καρφώσει την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας κάνοντας το 6-2.

Στο 79′ ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση και ο Bernando Silva, ο οποίος πήρε μία έξοχη πάσα μέσα στην περιοχή που τον βγάζει τετ-α-τετ και κάνει ένα χαμηλό σουτ που πάει μέσα από το αριστερό δοκάρι, με το σκορ να συνεχίζει να αυξάνεται σε 7-2.

 

 

 

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

 

    Manchester City: Éderson, Walker, Stones, Otamendi, Delph, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Sterling, Jesus, Sané

 

Stoke City: Butland, Pieters, Edwards, Zouma, Wimmer, Diouf, Choupo-Moting, Cameron, Fletcher, Shaqiri, Jese

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *