Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέα σημαντική προσθήκη για Everton

Μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι σχεδόν έχει ολοκληρώσει η ομάδα της Everton, αφού εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Henry Onyekuru από την βελγική KAS Eurpen.

Όπως μεταδόθηκε από τα βρετανικά ΜΜΕ, οι «Toffees» είναι τελικά εκείνοι που κέρδισαν την κούρσα για τον ελπιδοφόρο Νιγηριανό, ο οποίος είχε τραβήξει επάνω του αρκετά βλέμματα σκάουτ. Η Arsenal μάλιστα είχε βρεθεί αρκετά κοντά στην απόκτησή του πριν λίγο καιρό, ενώ ενδιαφέρον είχε επιδείξει και η West Ham.

Ωστόσο, ο 20χρονος φορ δεν έχει ακόμη καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας για την Αγγλία και έτσι τη νέα σεζόν θα παραχωρηθεί δανεικός στην Anderlecht. Η ρήτρα αποδέσμευσής του, την οποία θα καταβάλει η Everton για να τον κάνει δικό της, ανέρχεται στα 6,8 εκατομμύρια λίρες.

Ο Onyekuru φέτος ήταν ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες κάτω των 21 ετών στην Ευρώπη, αφού πραγματοποίησε συνολικά 41 εμφανίσεις με την Eurpen και πέτυχε 24 τέρματα, ενώ μοίρασε και εννέα ασίστ. Επίσης, έχει μια διεθνή συμμετοχή με την Νιγηρία, ενώ θα γίνει το τρίτο απόκτημα της ομάδας του Ronald Koeman για αυτή τη μεταγραφική περίοδο μετά τους Jordan Pickford και Davy Klaassen, και ενώ ενδέχεται να ανακοινωθεί και ο Sandro Ramirez της Malaga.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *