Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέο «άκυρο» σε West Ham για επιθετικό

Η «κατάρα» της West Ham να μην μπορεί να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες επιθετικού συνεχίζεται με ίδους ρυθμούς και εξακολουθεί να προβληματίζει τον Slaven Bilic.

Με τους Simone Zaza, Andre Ayew, Ashley Fletcher και Jonathan Calleri να μην έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα μέχρι στιγμής στους Hammers, η απόκτηση επιθετικού τέθηκε ως προτεραιότητα και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η ομάδα του Bilic έπεσε ξανά πάνω σε «τοίχο», καθώς σύμφωνα με το γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC, είδε πρόταση ύψους 8,5 εκ. λιρών για τον επιθετικό της Toulouse, Martin Braithwaite να πέφτει στο κενό μετά την άρνηση της γαλλικής ομάδας.

Η Ham είχε βάλει στο στόχαστρο τον Δανό επιθετικό, που μετρά 17 συμμετοχές και οκτώ τέρματα φέτος, όμως η ομάδα της Ligue 1 είπε «όχι» στα χρήματα που προσέφεραν οι Λονδρέζοι.

Ο Braithwaite αποτελεί τον αρχηγό της Toulouse, η οποία δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει σε τόσο χαμηλή τιμή, ενώ αυτή είναι η πολλοστή αποτυχία των Hammers να αποκτήσουν έναν επιθετικό που έχουν βάλει στο στόχαστρο από το καλοκαίρι και μετά, μετά δηλαδή από εκείνες των Alexandre Lacazette, Michy Batshuayi, Jamie Vardy και Christian Benteke.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *