Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέο «όχι» της Liverpool για Moreno, τρέχουν οι αποχωρήσεις

Νέα προσφορά, αυτή τη φορά από τη Napoli, απέρριψε σύμφωνα με δημοσιεύματα η Liverpool, η οποία αξιώνει ένα μεγαλύτερο ποσό για τον Ισπανό μπακ.

Όπως διαβάζουμε στο ΒΒC Sport, η Napoli προσέφερε στους «Reds» 11 εκατομμύρια λίρες για τον 24χρονο άσο, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Και αυτό διότι η Liverpool φαίνεται πως αξιώνει περίπου 15 εκατομμύρια για την πώληση του Moreno, ο οποίος δείχνει να μην είναι στα πλάνα του Jurgen Klopp.

‘Ηδη, νωρίτερα η Sevilla ήταν εκείνη που είχε επιχειρήσει να αποκτήσει τον Ισπανό αριστερό μπακ, όμως και εκείνη είχε δει την πρότασή της να πέφτει στο κενό. Πλην των Ναπολιτάνων και των Σεβιγιάνων, για τον Moreno έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και οι AC Milan και Inter Milan.

Πλην του Moreno, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που αναμένεται να παραχωρηθούν, όπως εκείνη του Mamadou Sakho. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στο Anfield και μετά τον δανεισμό του στην Crystal Palace, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την τιμή του να είναι στα 30 εκατομμύρια λίρες. Επίσης, η Watford και η Zenit St. Petersburg εξετάζουν την περίπτωση του Lazar Markovic, που δεν χωρά στο ρόστερ, ενώ ο Andre Wisdom έχει ήδη αποχωρήσει για την Derby County.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *