Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκησε και ελπίζει η Tottenham

Η Tottenham χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Middlesbrough και διατήρησε την απόσταση των 9 βαθμών από την πρωτοπόρο Chelsea.

Η Tottenham φιλοξένησε για την 24η αγωνιστική της Premier League την Middlesbrough με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο Harry Kane ήταν αυτός που λύτρωσε την ομάδα του με τον επιθετικό να στοχεύει σωστά στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Tottenham να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει από νωρίς κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αρχικά με τον Son στο 7 και εν συνεχεία με τον Alli, χωρίς όμως να βρίσκουν στόχο.

Η απάντηση από πλευράς Middlesbrough ήρθε στο 15′ με τον Forshaw να βρίσκεται από δεξιά εκτός περιοχής και να δοκιμάζει το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Τα «Σπιρούνια» έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως οι ευκαιρίες ήταν κυρίως μακρινά σουτ, όπως αυτό του Eriksen στο 34′ ή με κεφαλιές, όμως δεν έβρισκαν στόχο, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους Λονδρέζους μιας και στο 57′ ο Bernardo ανέτρεψε στη μεγάλη περιοχή τον Son. Ο Kane ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λύνοντας το γόρδιο δεσμό του γκολ.

Από κει και πέρα η ομάδα του Mauricio Pochettino κατέβασε ταχύτητες με την Middlesbrough να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι ευκαιρίες των de Roon και Negredo δεν βρήκαν στόχο, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *