Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκη-Πρόκριση με τρία γκολ για τη City

Η Manchester City επικράτησε με 3-0 της Crystal Palace, σφραγίζοντας την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι «Πολίτες» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σφυροκοπώντας από την αρχή τους αντιπάλους τους. Ο Sterling πέτυχε το 1-0 στο 43’, με το Sane να κάνει το 2-0 στο 71’ και τον Toure το 3-0 στο 92’. Η ομάδα του Guardiola δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, εξασφαλίζοντας μια εύκολη πρόκριση.

Στον αντίποδα, η Crystal Palace είχε μερικές σπασμωδικές επιθέσεις, χωρίς να κατορθώσει να γίνει απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το ματς

Ο Sam Allardyce παρέταξε την ομάδα του με 3-5-2 έχοντας το Hennessey στο τέρμα, τους Ward, Kelly, Tomkins στην άμυνα, τους Schlupp, Flamini, Ledley, Mutch, Townsend στο κέντρο και τους Lee, Benteke στην επίθεση.

4-2-3-1 από τον Pep Guardiola, με τους Caballero κάτω από τα δοκάρια, τους Clichy, Kolarov, Kompany, Sagna στην άμυνα, τους Delph, Toure στο κέντρο και τους Sterling, Silva, Sane πίσω από τον Jesus.

Οι «Πολίτες» ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά, με σκοπό να πάρουν τα ηνία του ματς, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή με το Silva στο 10’. Ο Delph έχασε καλή ευκαιρία στο 16’, με το Sane να τον μιμήται τέσσερα λεπτά αργότερα. Η Crystal Palace απείλησε στο 22’, με την κεφαλιά του Benteke να μη βρίσκει στόχο. Ο Jesus δοκίμασε το πόδι του στο 28’, αλλά το σουτ του κόντραρε. Οι «Αετοί» βρήκαν μια καλή στιγμή στο 34’, με τους Match και Tomkins να αστοχούν μέσα από την περιοχή. Στο 43’ η City άνοιξε το σκορ. Ο Jesus βρήκε βρήκε ωραία το Sterling, με τον Άγγλο να κάνει το 1-0 από το ύψος του πέναλτι. Η ομάδα του Pep Guardiola συνέχισε να επιτίθεται μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο επιθετικά, απειλώντας με τους Lee και Remy. Ο Sterling απάντησε στο 51’ με τακουνάκι, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ. Ο Hennessey στο 52’ είπε όχι στο μακρινό σουτ του Delph. Η City έκανε το 2-0 στο 71’. Ο Silva ξεκίνησε ωραία κούρσα, πάσαρε στο Sane, με το Γερμανό να σκοράρει. Η Palace δοκίμασε να απαντήσει στο 73’, αλλά ο Ledley δε βρήκε στόχο. Ο Toure στο 92’ έκανε το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σφραγίζοντας τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

Ενδεκάδες:

Crystal Palace: Hennessey, Ward, Kelly, Tomkins, Schlupp (Fryers 76’), Flamini, Ledley, Mutch (McArthur 65’), Lee, Townsend, Benteke (Remy 45’)

Manchester City: Caballero, Sagna, Kompany, Kolarov, Clichy, Toure, Delph, Sane (Nolito 84’), Silva (Fernando 78’), Sterling (Navas 66’), Jesus

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *