Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκη τίτλου για την City

O ποδοσφαιριστής της Manchester City, Fernandinho, χαρακτήρισε ως <<νίκη κλειδί>> την επικράτηση κόντρα στην Arsenal, για την κατάκτηση της Premier League.

H Manchester City για ακόμα μια φορά, έδειξε ότι είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους <<μεγάλους>>, επικρατώντας της Arsenal, με 3-1.

Αυτήν την στιγμή, η City έχει καταφέρει να μαζέψει 31 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές, πόντοι ρεκόρ για την Premier League, έχοντας σκοράρει 38 γκολ, 15 παραπάνω από την δεύτερη Manchester United.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κεντρικός μέσος της City, Fernandinho, δήλωσε:«Χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς.Επιτέλους βρήκαμε την ισορροπία μας.Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται καλά, να κερδίζει παιχνίδια και σε αυτό συμβάλει και η άμυνα και η επίθεση.Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Arsenal μας έκανε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να μας κάνει να κάνουμε περισσότερες μακρινές πάσες.Παρόλα αυτά κάναμε αρκετές ευκαιρίες και θεωρώ αυτήν την νίκη, <<νίκη κλειδί>> για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *