Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκη του Carl Ikeme απέναντι στη Λευχαιμία

Νίκη Του Carl Ikeme Απέναντι Στη Λευχαιμία

Οι οπαδοί της Wolves γλέντησαν αυτή την ανακοίνωση του Carl Ikeme στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο τρόπο που πανηγύρισαν το πρωτάθλημα στην Championship και την άνοδο στην Premier League!

Μαζί τους πανηγύρισε τα ευχάριστα νέα και πολύς κόσμος που παρακολουθούσαν τα νέα του παίκτη.

Ο γεννημένος στη Νιγηρία τερματοφύλακας έγραψε:

«Μετά από ένα δύσκολο χρόνο και έντονη χημειοθεραπεία θα ήθελα να ανακοινώσω στον καθέναν σας ότι πλέον δεν εμφανίζω τα συμπτώματα του καρκίνου. Έχω βέβαια ακόμα εμπόδια να υπερπηδήσω για να πω ότι θεραπεύτηκα, αλλά πλέον μπορώ να προχωρήσω μπροστά με κάποια κανονικότητα.»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους φίλους μου που βρέθηκαν πλάι μου.»

«Η υποστήριξη που έλαβα από τη Νιγηρία και τη Wolves, τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αλλά και από ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο είναι δύσκολο να περιγραφεί.»

«Δεν μπορώ επίσης να ευχαριστήσω αρκετά και τον καθένα ξεχωριστά στο Νοσοκομείο Christie, για την φροντίδα τους προς το πρόσωπο μου.»

«Τι θα συμβεί αργότερα, δεν ξέρω». «Θα παίρνω την κάθε μέρα όμως ξεχωριστά.» ολοκλήρωσε ο παίκτης.

Η Wolves απάντησε : «Αυτή τη χρονιά είχαμε μερικά φανταστικά νέα, αλλά τα τελευταία ξεπερνούν όλα τα προηγούμενα. Είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι για σένα Carl Ikeme. Ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα.»

Ο Laurie Dalrymple, επίσης, διευθυντής της Wolves δήλωσε : «Εκπληκτικά νέα για τον Carl, την οικογένεια του, τους φίλους, του, τους συμπαίκτες του και την ομάδα του. Ξεχάστε την άνοδο και τα μετάλλια ! Αυτή είναι Νίκη»!

Όλοι οι συμπαίκτες του επίσης πλημμύρισαν με σχόλια το twitter, λέγοντας ότι δεν σταμάτησαν να χαμογελούν από τη στιγμή που έμαθαν τα νέα!

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Νίκη Του Carl Ikeme Απέναντι Στη Λευχαιμία

Νίκη Του Carl Ikeme Απέναντι Στη Λευχαιμία

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *