Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Να διατηρηθεί η απόδοση της ομάδας ζητά ο Clement

    O Paul Clemment ζήτησε από τους παίχτες του να συνεχίσουν να προσπαθούν σκληρά με σκοπό να σωθούν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

    Η ήττα που υπέστει η ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα από την Hull City με σκορ 2-1 έκανε έξαλλο τον προπονητή των »Swans» καθώς είδε την ομάδα του να έχει προβάδισμα μόνο 3 πόντων από την ζώνη του υποβιβασμού.Παρόλα αυτά ο Βρετανός προπονητής, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Bournemouth στο Dean Court ξεκαθάρισε στους παίχτες του ότι δεν πρέπει κανείς να πανικοβληθεί για αυτόν τον αγώνα. Ο ίδιος ο Clement προσπαθεί να διορθώσει όλα τα λάθη που παρατήρησε στην ήττα από την Hull και ο ίδιος εκφράζει την  εμπιστοσύνη στην ομάδα του και πως θα καταφέρει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

    Οι επιστροφές του Fernando Llorente αλλά και του Kyle Naughton μπορεί να τονώσει το ηθικό της ομάδας καθώς θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Bournemouth. Παρόλα αυτά εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Martin Olsson με τον Stephen Kingsley να προορίζεται για αντικαταστάτης του στον αγώνα του Σαββάτου.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Paul Clement είπε: »Όλοι οι παίχτες γνωρίζουν ότι έχουμε  κερδίσει  15 βαθμούς σε 9 αγώνες από την αλλαγή του χρόνου. Αυτήν την στιγμή έχουν μείνει ακόμα 10 αγωνιστικές και αν κερδίσουμε τον ίδιο αριθμό βαθμών πιστεύω πως θα είμαστε μια χαρά. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε, τα έχουμε πάει αρκετά καλά τελευταίες εβδομάδες και δεν χρειάζεται να χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας για ένα κακό αποτέλεσμα. Ηλικρινά δεν γνωρίζω τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να <<σωθούμε>>. Έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες με 36 βαθμούς να μένουν στην κατηγορία και άλλες φορές ομάδες με 42 βαθμούς να υποβιβάζονται.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *