Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Να φύγει για το καλό του»

Ο θρύλος της Arsenal, Ian Wright, θεωρεί πως ο Theo Walcott, πρέπει να αποχωρήσει από την Arsenal, για το δικό του καλό.

Ο Walcott, θεωρούταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς ποδοσφαιριστές της Arsenal, αλλά παρόλα αυτά,αυτήν την σεζόν, έχει πραγματοποιήσει μόλις 3 συμμετοχές σαν αλλαγή στην Premier League.

Ο 28χρονος, έχει σκοράρει μόνο στο Europa League και το Carabao Cup, έχοντας πετύχει 3 γκολ σε 5 αγώνες.

Ο διεθνής Βρετανός, από την μέρα που ήρθε στην Arsenal, πριν 11 χρόνια, έχει αποτελέσει παίχτης <<κλειδί>> για την επιθετική γραμμή των «Κανονιέρηδων».

Παρόλα αυτά, αυτή την διαφορά που έκανε στην ομάδα, φαίνεται να έχει εξαφανιστεί, με τον θρύλο της Arsenal, Ian Wright, να τον συμβουλεύει να φύγει από τους «Κανονιέρηδες», με σκοπό να ξεκινήσει την καριέρα του από το 0.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε:«Πιστεύω πως για το δικό του καλό, πρέπει να φύγει.Δεν είμαι σίγουρος για το που μπορεί να πάει, αλλά με την Arsenal αγωνίζεται μόνο στο Carabao Cup και στο Europa League.O ίδιος θα ήθελε καλύτερο τρόπο να τελειώσει την καριέρα του στους «Κανονιέρηδες», ύστερα από όλα αυτά που έχει προσφέρει.Την αγαπάει την ομάδα, αλλά πιστεύω πως για δικό του καλό πρέπει να φύγει.»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *