Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νεύρα Carvalhal για το διαιτητή

Καταστροφική χαρακτήρισε τη διαιτησία του Darren Bond ο τεχνικός της Sheffield Wednesday Carlos Carvalhal, μετά την ήττα από την Brentford.

Οι «Κουκουβάγιες» μετρούσαν μέχρι χθες ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ωστόσο έχασαν με 2-1 από την Brentford χάρη στα τέρματα των John Egan και Harlee Dean, κατορθώνοντας μονάχα να μειώσουν στις καθυστερήσεις με το Fernando Forestieri. Παρόλα αυτά ο Carlos Carvalhal εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για το διαιτητή του αγώνα, τονίζοντας πως δεν υποδείχθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Forestieri και πως υπάρχει φάουλ στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια καταστροφή. Είχε μια πολύ κακή εμφάνιση. Μας έκανε όλους νευρικούς. Τους οπαδούς, τους παίκτες μου και εμένα. Δεν είδε ένα καθαρό πέναλτι και το φάουλ του Sasso στο δεύτερο γκολ. Υπήρξαν πολλά λάθη και μικροπράγματα που τους έκαναν όλους νευρικούς. Έλεγξα το βίντεο και ήταν καθαρό φάουλ στο Fernando. Μπορούμε να βρεθούμε σε μια καλή θέση, αλλά ο διαιτητής ήταν πολύ κατώτερος. Αυτά είναι τα γεγονότα. Ελπίζω πως στο μέλλον μπορούμε να πετύχουμε μια καλή θέση, αλλά και πως θα έχουμε περισσότερη τύχη. Ο διαιτητής ήταν πολύ κατώτερος. Δεν κρίνω, απλά λέω τα γεγονότα. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν αρχίσαμε καλά διότι είχαμε παίξει πριν τρεις μέρες, ενώ η Brentford όχι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τερματοφύλακας της Brentford ήταν φανταστικός. Είχε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις. Παλέψαμε πολύ και κάναμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε. Ωστόσο δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *