Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά για Kjaer η Chelsea

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Chelsea βρισκόταν διακαώς σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, ένα από τα ονόματα που συνδέθηκαν με την ομάδα, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του, ήταν εκείνο του Simon Kjaer της Chelsea.

Οι μπλε τελικά κατέληξαν στον David Luiz, ο οποίος έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τις προσδοκίες μέχρι στιγμής, ωστόσο η επικείμενη αποχώρηση του John Terry το καλοκαίρι ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ.

Έτσι, μαζί με τα πολλά ονόματα που ακούγονται καθημερινά, ήρθε ξανά στο επίκεντρο εκείνο του Kjaer, σύμφωνα με το ESPN. Ο Δανός αμυντικός, που τέθηκε και αντιμέτωπος με την Manchester United στο πλαίσιο του Europa League (ψηφίστηκε μάλιστα και στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων), αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν, προκειμένου να πλαισιώσει τους Gary Cahill, David Luiz και Cesar Azpilicueta.

Βέβαια, να προσθέσουμε εμείς, ότι η Chelsea αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε απόγνωση αναφορικά με την άμυνά της, καθώς, πλην της εξαιρετικής φόρμας της τωρινής βασικής τριάδας, υπάρχουν ακόμη στο ρόστερ ο εξαιρετικός πέρυσι αλλά άτυχος, Kurt Zouma, όπως επίσης και οι δανεικοί Andreas Christensen και Nathan Ake, που πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις στις ομάδες τους και πιθανόν να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα τη νέα σεζόν.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *