Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά γκρίνια για το πρόγραμμα ο Jose

Τι κι αν έλεγε τα ίδια πράγματα και τα προηγούμενα χρόνια ως προπονητής της Chelsea; Φαίνεται πως ο Jose Mourinho θα έχει πάντοτε έναν λόγο να είναι εκνευρισμένος με την αγγλική ομοσπονδία, κάτι που φάνηκε και μέσα από τις νέες δηλώσεις του για το πρόγραμμα των γιορτών.

Ο τεχνικός της Manchester United, μίλησε για την δύσκολη αυτή περίοδο των εορτών, που οι ομάδες θα δώσουν τρία παιχνίδια, τονίζοντας πως οι Red Devils αδικούνται από το πρόγραμμά τους, σε σχέση με άλλες ομάδες, μιλώντας μάλιστα περί «επιλογής» των ομάδων που θα ευνοηθούν.

«Η δύσκολη περίοδος των υποχρεώσεων είναι για μερικές ομάδες, όχι για όλες. Αν αναλύσει κάποιος το πρόγραμμα, θα δει πως είναι ξεκάθαρο. Φαίνεται πως το πρόγραμμα έχει επιλεγεί να είναι έτσι, ώστε να δίνει ξεκούραση σε μερικές ομάδες και να δημιουργεί πρόβλημα στις υπόλοιπες. Όμως είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, καθώς έχουμε και το Europa League, που είναι μια διοργάνωση η οποία μας δημιουργεί ακόμη περισσότερες δυσκολίες», σημείωσε ο Πορτογάλος προπονητής, αφήνοντας ουσιαστικά έμμεσα αιχμές για την πρώην ομάδα του, την Chelsea.

Οι μπλε αντιμετωπίζουν της Bournemouth, Stoke και Tottenham σε διάστημα δέκα ημερών, τη στιγμή που η United δίνει τρία ματς σε οκτώ ημέρες, ενώ η Liverpool σε επτά.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *