Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά εκτός ο Rooney

Νέο «πλήγμα» για τον Wayne Rooney, αφού όπως αποκαλύφθηκε δεν ξεπέρασε ακόμη τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και θα χάσει και το παιχνίδι με αντίπαλο την Middlesbrough την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο 31χρονος επιθετικός, που είχε χάσει και το παιχνίδι με την Sunderland την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται ακόμη σε στάδιο αποθεραπείας, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, Jose Mourinho.

«Θα μείνει εκτός», ήταν το λακωνικό σχόλιο του Πορτογάλου για τον Rooney, ενώ στην ερώτηση για το αν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής του αρχηγού, απάντησε λιτά «όχι, δεν υπάρχει».

Ο Mourinho αναφέρθηκε επίσης και στον αντίπαλο προπονητή, Aitor Karanka, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Real Madrid και με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά: «Είναι φίλος μου, πραγματικός φίλος. Εγώ θέλω να κερδίσει και εκείνος θέλει να κερδίσω εγώ, επομένως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο καθένας μας δεν σκέφτεται τη νίκη. Προτιμώ να πιούμε ένα ποτό μαζί πριν το ματς παρά μετά, γιατί δεν θέλω κανείς μας να έχει απογοητευμένη έκφραση».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *