Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκαθάρισε τις προθέσεις του ο Diego Costa

Μόνο την Atletico Madrid φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο επιθετικός της Chelsea, Diego Costa, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, ο Ισπανός στράικερ επικοινώνησε με τους ανθρώπους των Μαδριλένων και τους ξεκαθάρισε πως θέλει να επιστρέψει εκεί και πως η Atletico είναι η προτεραιότητά του. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στις 8 Ιουνίου πως δέχθηκε μήνυμα από τον Antonio Conte με το οποίο ο Ιταλός τον ειδοποιούσε ότι δεν αποτελεί μέρος των πλάνων του για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, η Atletico εξακολουθεί να έχει απαγόρευση μεταγραφών μέχρι τον ερχόμενο Ιανουαριο, κάτι που σημαίνει πως αν ο Costa πάει εκεί και δεν παραχωρηθεί κάπου δανεικός, θα πρέπει να παραμείνει «αδρανής» μέχρι το τέλος του χρόνου. Κάτι το οποίο δύσκολα θα συμβεί, δεδομένου πως πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και ο 28χρονος θέλει να έχει εξασφαλισμένη μια θέση στην τελική 23άδα της Ισπανίας.

Να σημειωθεί πως για την περίπτωση του Costa έχει ενδιαφερθεί και η AC Milan, αλλά και ομάδες της Κίνας, με τον ίδιο πάντως να ξεκαθαρίζει πως δεν σκέφτεται το τελευταίο ενδεχόμενο. Όσο για την Chelsea, θα προσπαθήσει να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την πώληση του βασικού της φορ, ώστε με τη σειρά της να αποκτήσει κάποιον εκ των Romelu Lukaku, Alvaro Morata ή Robert Lewandowski.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *