Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκαθάρισμα στην West Ham

Οι χαμηλές αγωνιστικές πτήσεις της West Ηam αναμένεται να φέρουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Οι προσδοκίες της ομάδας ήταν πολλές στην αρχή της χρονιάς και κανένας δεν πίστευε πως στην 17η αγωνιστική η ομάδα θα βρίσκεται μόλις στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού και στο -14 από την πρώτη 5αδα.

Ο πρώτος που θα αποτελέσει παρελθόν θα είναι ο Simone Zaza, ο οποίος ήρθε ως δανεικός από την Juventus και σε 11 αγώνες δεν έχει σημειώσει γκολ με τις εμφανίσεις του να μην είναι καθόλου καλές. Για τον δανεισμό του τα Σφυριά δώσανε 5 εκατομμύρια λίρες ενώ σε περίπτωση που έφτανε τις 15 συμμετοχές θα έδιναν άλλα 20 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν, κάτι που αποκλείεται να γίνει. Όσον αφορά τον αστέρα της ομάδας, Dimitar Payet στόχος της ομάδας είναι να μην πάει πουθενά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κλείσει την πόρτα στις ομάδες που ενδιαφέρονται. Διευκολύνονται και από το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Μέλλον στον σύλλογο δεν έχει ούτε ο Jonathan Calleri, ο οποίος σε 12 αγώνες δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πιθανή είναι και η αποχώρηση του Ashley Fletcher με την μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής με την Leeds να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον.  Η ομάδα του Bilic κοιτάζει με ενδιαφέρον τις περιπτώσεις των Daniel Sturridge και Lucas Pratto της Atletico Mineiro.

Όσον αφορά την θέση του δεξιού μπακ, παρότι ο Alvaro Arbeloa θέλει να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι, οι ιθύνοντες της West Ham πιστεύουν πως δεν είναι αρκετός, αναζητώντας μια καλύτερη επιλογή, όπως η γνώριμη λύση του Carl Jenkinson που είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα με επιτυχία.

Ένας ακόμη παίκτης που πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ο τερματοφύλακας Adrien έχει χάσει την θέση του βασικού και σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Τέλος αναμένεται να επιστρέψει στην Besiktas o Gokhan Tore που είχε έρθει το καλοκαίρι ως δανεικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *