Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκουράζει παίκτες ο Mourinho με Arsenal

Ένα βήμα πριν τον τελικό του φετινού Europa League βρίσκεται από χθες η Manchester United, η οποία επικράτησε της Celta με 1-0 στην Ισπανία χάρη σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Marcus Rashford.

Οι «Red Devils» έχουν τώρα μπροστά τους ένα αρκετά κρίσιμο ματς με την Arsenal την Κυριακή, ωστόσο ο Jose Mourinho δείχνει έτοιμος να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του παλεύει ακόμη για την είσοδο στην τετράδα.

«Οι παίκτες οι οποίοι έχουν συσσωρευμένη κούραση, εκείνοι που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής καθώς δώσαμε εννέα ματς τον Απρίλιο συν το σημερινό, δεν θα αγωνιστούν το σαββατοκύριακο. Έχουμε δώσει δέκα παιχνίδια σε τεσσερισήμισι εβδομάδες», σημείωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Σε ό,τι αφορά τον επαναληπτικό απέναντι στην Celta, τόνισε: «Ο τερματοφύλακάς τους πραγματοποίησε ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις και με τον τρόπο που ελέγξαμε το παιχνίδι πιστεύω ότι αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλά ο αντίπαλος ήταν δύσκολος, το παιχνίδι ήταν δύσκολο, το γήπεδο ήταν επίσης δύσκολο, επομένως δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος από τους παίκτες. Το 1-0 είναι ένα αμφίρροπο αποτέλεσμα». 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *