Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεμπλόκαρε η Tottenham

Για ακόμα ένα λονδρέζικο ντέρμπι ο Harry Kane ήταν εκεί και με χατ- τρικ οδήγησε την Tottenham στην επόμενη  φάση του κυπέλλου Αγγλίας.

Αξιοσημείωτο ήταν, ότι ο επιθετικός των σπιρουνιών δεν ήταν απολυτά έτοιμος να αγωνιστεί μετά και το μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε κόντρα στη Genk, αλλά αυτός δεν λογαριάζει τίποτα και σημείωσε το 20ο  του γκολ σε 22 παραδοσιακά παιχνίδια μεταξύ ομάδων του Λονδίνου.

Το παιχνίδι:

Μόλις από το 6ο λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους για τη συνεχεια. Ενα μακρινό σουτ του Dele Alli  και ένα χαμένο τετ α τετ με τον  Christian Eriksen δεν αφύπνισαν τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα στο 16ο  λεπτό να έρθει το πρώτο γκολ. Ο Trippier εκτέλεσε ένα πλάγιο γρηγορά και ο Ericson με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Kane ,ο οποίος με προβολή έγραψε το 0-1.

. Η ομάδα του Mauricio Pochettino, ήταν πολύ τυχερή όταν το  λάθος  του Vorm  που ξεκίνησε κάτω από την εστία πέρασέ ανεκμετάλλευτο από τους γηπεδούχους και  λίγο έλειψε να κάνουν το 2-0, όταν και πάλι  ο πολύ δραστήριος  Eriksen αστόχησε. Στο 28ο  ο Winks, χρίστηκε προσωρινά σκόρερ αλλά  ο Kane  υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ στο χτίσιμο της φάσης. Το ημίχρονο έκλεισε με τη Fulham να χάνει δύο μεγάλες στιγμές για την ισοφάριση .

Με παρόμοιο τρόπο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, Trippier και Eriksen συνεργάστηκαν αψογά και ο Kane έγραψε το 2-0 στο 51ο και στην ουσία τέλειωσε το παιχνίδι. Ο Άγγλος διεθνής, έφτασε πολύ κοντά στο 3-0 στο 70ο  για να το  κάνει τελικά τρία λεπτά αργότερα όταν από πάσα του εξαιρετικού μετρά από καιρό Dele Alli  στον χώρο έκανε αυτό που ξέρει καλυτέρα από τον καθένα και σημείωσε το 0-3..

Συνθέσεις:

FULHAM XI (4-1-4-1): Bettinelli 6; Odoi 5, Kalas 5, Ream 5, Malone 5; McDonald 6 (Parker 74 min, 5); Aluko 5 (Cyriac 67, 5), Cairney 5, Johansen 5, Ayite 4 (Sessegnon 57, 5); Kebano 4.

TOTTENHAM XI (4-2-3-1): Vorm 6; Trippier 7, Alderweireld 6, Vertonghen 6, Davies 6.5; Wanyama 6, Winks 7 (Dembele 79); Eriksen 7.5, Alli 7 (Onomah 86), Son 6; Kane 8 (Sissoko 75).