Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ξυπνάει» ο Ibe

Την πεποίθηση πως σταδιακά ο Jordo Ibe βρίσκει τον εαυτό του και σύντομα θα δικαιολογήσει τα 15 εκ. λίρες, που δόθηκαν για χάρη του, εξέφρασε ο τεχνικός της Bournemouth, Eddie Howe.

Ο 21χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε έναντι ποσού-ρεκόρ για το σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες με αποτέλεσμα να μένει πολύ συχνά στον πάγκο. Εντούτοις, στα τελευταία παιχνίδια των Cherries παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένος, με τον Howe να σημειώνει:

«Ο Jordon έχει δουλέψει απίστευτα σκληρά στα «παρασκήνια», μαζί μας και μόνος του, προσπαθώντας να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Η ηλικία του δεν λαμβάνεται συχνά υπόψιν, από την άποψη πως εδώ υπάρχει διαφορετικό περιβάλλον σε σχέση με τη Liverpool, την πίεση λόγω του κόστους της μεταγραφής του και όλων των υπολοίπων παραγόντων».

Ο Άγγλος τεχνικός κατέληξε λέγοντας: «Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, είναι πολύ δύσκολο να βρει την φόρμα του κατευθείαν. Μερικές φορές, παίρνει περισσότερο καιρό σε κάποιους να προσαρμοστούν σε ένα νέο σύλλογο από ότι σε άλλους, αλλά διαπιστώνουμε θεαματικές βελτιώσεις στην προπόνηση και για αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος και αισιόδοξος για τον Jordon».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *