Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες του Νησιού

Για ακόμα μία εβδομάδα, το englishfootball.gr και ο Νίκος Σπυρόπουλος, δίνουν και αυτήν την εβδομάδα το <<παρόν>>, με σκοπό να σας αναλύσουν τις αποδόσεις των Ελλήνων στο Νησί.

Σε <<χαμηλά νερά>> κινήθηκαν οι Έλληνες του Νησιού αυτήν την εβδομάδα, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να είναι ο μόνος από τους Έλληνες της Αγγλίας που <<κέρδισε>> χρόνο συμμετοχής, ενώ στην Σκωτία και ο Σκόνδρας και ο Σαρρής βρισκόντουσαν στην αρχική ενδεκάδα.

Αγγλία

Ανδρέας Μπουχαλάκης(Nottingham Forest): O 24χρονος χαφ, στον αγώνα ενάντια της Ipswich Town, μπήκε ως αλλαγή στο 68′ στην θέση του Vaughan, με την ομάδα του να <<γνωρίζει>> την ήττα με 4-2. Η Nottingham αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 13η θέση με 27 βαθμούς.

Ο συμπαίκτης του Μπουχαλκη στην Nottingham, Απόστολος Βέλλιος, έμεινε για ακόμα μία φορά εκτός αποστολής.Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Middlesbrough, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έμεινε στον πάγκο της ομάδας του, όπως και ο ποδοσφαιριστής της Bradford City, Ηλίας Χατζηθεορωρίδης. Τέλος, ο Ορέστης Καρνέζης(Watford) έμεινε στον πάγκο της ομάδας, ενώ ο συμπαίκτης του Jose Holebas έμεινε για ακόμα μία εβδομάδα εκτός αποστολής.

Σκωτία

Γιάννης Σκόνδρας(Hamilton):O 30χρονος ακραίος οπισθοφύλακας έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Harts, το οποίο έληξε 1-1. Η  ομάδα του βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 8η θέση με 18 βαθμούς.

Γιώργος Σαρρής(Hamilton):Ο κεντρικός αμυντικός και συμπαίχτης του Σκόνδρα, ήταν παρόν σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Harts.

Πηγή:http://ritorno2015 Μάνος Σταραμόπουλος

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *