Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες του Νησιού

Για ακόμα μία εβδομάδα, ο Νίκος Σπυρόπουλος και το englishfootball.gr βρίσκονται εδώ για να σας ενημερώσουν για την πορεία των Ελλήνων του Νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.

Αυτή η εβδομάδα άφησε θετικό πρόσημο για τους Έλληνες, με τον Jose Holebas και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να <<επιστρέφουν>> στο <<βασικό σχήμα>> στις ομάδες τους, ενώ ο Γιώργος Σαρρής σκόραρε στον αγώνα κόντρα της Ross Country.Παρόλα αυτά είχαμε και τις <<αναποδιές>>, με έναν πρώην διεθνή να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.

Αγγλία

Jose Holebas(Watford):Μετά από καιρό, ο Holebas αγωνίστηκε ως βασικός στον αγώνα κόντρα στην νεοφώτιστη, Huddersfield, με την ομάδα του να γνωρίζει μία <<συντριπτική>> ήττα με 1-4.Ο πρώην διεθνής αντικαταστήθηκε στο 82′ από τον Okaka.H Watford αυτήν την στιγμή, βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ανδρέας Μπουχαλάκης(Nottingham Forest): Εντεκαδάτος ξεκίνησε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο παιχνίδι κόντρα στην Bristol City, με την ομάδα του να μην φεύγει με βαθμούς, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Bristol City. Στο 63′ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την θέση του στον Zach Clough.

Ο συμπαίχτης του Jose Holebas, Ορέστης Καρνέζης(Watford), έμεινε στον πάγκο, όπως και ο έμπειρος τερματοφύλακας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος(Middlesbrough).Παρόμοιο σκηνικό έγινε και με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη (Bradford City), μένοντας στον πάγκο, ενώ για ακόμα μία φορά ο Απόστολος Βέλλιος(Nottingham Forest), έμεινε εκτός αποστολής.

Σκωτία

Γιώργος Σαρρής(Hamilton):Ο κεντρικός αμυντικός ήταν αυτός που σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στην νίκη με 3-2 κόντρα στην Ross Country, με τον ίδιο να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι.Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση.

Γιάννης Σκόνδρας(Hamilton):Ο 30χρονος ακραίος μπακ ξεκίνησε βασικός και έπαιξε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, καθώς στο 90′ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.

 

    Πηγή:http://ritorno2015.com Μάνος Σταραμόπουλος

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *