Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες του Νησιού

Για ακόμα μία εβδομάδα, το englishfootball.gr βρίσκονται εδώ για να σας ενημερώσουν για την πορεία των Ελλήνων του Νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΑΓΓΛΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ (Stoke City):
Ο διεθνής αριστερός μπακ-χαφ αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα εναντίον της Everton (νίκησε 2-1). Η ομάδα του βρίσκεται στην 19η και προτελευταία θέση με 27 βαθμούς σε 31 ματς.
ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ (Watford):
Αγωνίστηκε σε όλο τον εκτός έδρας αγώνα με την Liverpool (νίκησε 5-0). Η ομάδα του βρίσκεται στην 11η θέση με 36 βαθμούς σε 31 αγώνες.
ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ (Watford):
Ο 33χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΛΛΙΟΣ (Nottingham Forest):
Ο διεθνής επιθετικός μπήκε στην θέση του Κας ως αλλαγή στο 90+2′ στο εκτός έδρας ματς με την Sheffield Utd(0-0). Η ομάδα του βρίσκεται στην 16η θέση της Championship με 46 βαθμούς σε 38 αγώνες.
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (Cheltenham):
Σε όλο τον εντός έδρας αγώνα εναντίον της Chesterfield (1-1) αγωνίστηκε ο νεαρός μπακ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 15η θέση της Laegue 2 με 45 βαθμούς σε 38 ματς.

**Nτίνος Μαυροπάνος (Arsenal – αναβλήθηκε ο αγώνας της ομάδας του), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Middlesbrough – έμεινε στον πάγκο), Στέφανος Καπίνο (Nottingham Forest – έμεινε στον πάγκο), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Nottingham Forest – εκτός αποστολής), Ανδρόνικος Γεωργίου (Stevenage – εκτός αποστολής).

ΣΚΩΤΙΑ


ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ (Hamilton):
Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε βασικός και βρήκε δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική καθώς στην εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με την Ross County με 2-2 στο 52′ είχε δώσει προσωρινά το προβάδισμα με 2-1. Στο 81′ παραχώρησε την θέση του στον Μπίνγκχαμ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση με 30 βαθμούς σε 28 ματς.

**Γιάννης Σκόνδρας – Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης και Γιώργος Σαρρής (Hamilton – εκτός αποστολής)

Συντάκτης – επιμέλεια: Μάνος Σταραμόπουλος

πηγή: https://ritorno2015.com

Οι Έλληνες του Νησιού

Οι Έλληνες του Νησιού

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *