Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι «Αετοί» σώθηκαν!

Αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι παίχτες της Crystal Palace που διέλυσαν με σκορ 4-0 την Hull City.Η ομάδα του Marko Silva δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στον ρυθμό του αγώνα με αποτέλεσμα να είναι η 3η ομάδα που από του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στην Premier League.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:

Μόλις στο 3′ μετά από κακή λειτουργία της άμυνας της Hull, η μπάλα πήγε στον Zaha ο οποίος βρέθηκε στο ένας με έναν με τον τερματοφύλακα και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Στο 34′ μετά από ένα κόρνερ ο Benteke με μία καρφωτή κεφαλιά από κοντά,με στόχο το κέντρο της εστίας, νικάει τον Jakupovic κάνοντας το 2-0.

Ο Dawson στο 84′ κάνει ένα απρόσεκτο φάουλ μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι.1 λεπτό αργότερα ο Milivojevic εκτελεί το πέναλτι, κάνοντας ένα χαμηλό σουτ το οποίο καταλήγει μέσα από το δεξί δοκάρι, σημειώνοντας έτσι το 3-0.

Λίγα λεπτά πριν την λήξη και συγκεκριμένα στο 90′ ο Patrick van Aanholt,παίρνει μια φοβερή πάσα και βρίσκεται τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με ένα χαμηλό σουτ στο κέντρο της εστίας, νικάει τον Jakupovic κάνοντας έτσι το τελικό 4-0.

Αναλυτικά οι 11αδες:

Crystal Palace:Hennesey,Ward,Kelly,Tomkins,Schlupp,Milivojevic,Puncheon,Cabaye,Zaha,Townsend,         Benteke

Hull City:Jakupovic,Maguire,Robertson,Ranocchia,Dawson,N’Diaye,Clucas,Elmahamady,Grosicki,  Evandro,Niasse

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *