Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι «Γλάροι» θέλουν τον Alireza Jahanbakhsh!

Οι "Γλάροι" θέλουν τον Alireza Jahanbakhsh!

Η Brighton ανανέωσε το ενδιαφέρον της για τον Ιρανό Alireza Jahanbakhsh ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία για τους αγώνες της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η τιμή όμως που θα μπορούσε να ζητήσει η AZ Alkmaar για τον παίκτη-ο οποίος αγωνίζεται ως τα άκρα της επίθεσης , κρίνεται μάλλον απαγορευτική!

Ο Ιρανός βρίσκεται στο ραντάρ των Γλάρων εδώ και 3 χρόνια και το καλοκαίρι του 2015 είχε απορρίψει την πρόταση της Brighton για να μετακομίσει στο Amex Stadium!

Δικαιολογημένα ίσως, αφού η προηγούμενη χρονιά είχε αποδειχθεί πολύ δύσκολη για την Brighton στην Championship και ενδεχόμενα ο παίκτης δεν ήθελε να ρισκάρει!

Τελικά ο Ιρανός πήγε στην Alkmaar όπου και διέπρεψε σημειώνοντας μάλιστα την προηγούμενη σαιζόν 21 τέρματα και δίνοντας 12 assists σε μία χρονιά που η ομάδα του τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τις PSV Eindhoven και Ajax.

Οι Γλάροι θα πρέπει να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφών τους –στα 14 εκατομμύρια λίρες που πλήρωσαν για τον Locadia,για να φέρουν τον παίκτη στο Amex Stadium.

Θεωρείται ότι η Alkmaar θα ζητήσει γύρω στα 22 εκατομμύρια λίρες για τον παίκτη της, τον οποίο όμως πολιορκούν και άλλες ομάδες, όπως η Napoli.

Μια πρώτη γεύση από το ταλέντο του Ιρανού θα μπορέσουμε πάρουμε στην αναμέτρηση της χώρας του με το Μαρόκο, την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στην Αγία Πετρούπολη στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

ΕπιμέλειαΑλέξανδρος Αγγελάκης

Οι "Γλάροι" θέλουν τον Alireza Jahanbakhsh!

Οι «Γλάροι» θέλουν τον Alireza Jahanbakhsh!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *