Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ολοκληρώνεται η πρώτη μεταγραφή της Arsenal

Πολύ κοντά στην πρώτη της θερινή μεταγραφική προσθήκη βρίσκεται η Arsenal, η οποία συμφώνησε με την βελγική KAS Eupen για την απόκτηση του Henry Onyekuru.

Μπορεί το όνομά του να μην είναι ευρέως γνωστό στο ποδοσφαιρικό κοινό, ωστόσο πρόκειται για έναν επιθετικό μόλις 19 ετών, o οποίος φέτος πέτυχε 24 τέρματα σε 41 εμφανίσεις με την ομάδα του και έχει καταγωγή από τη Νιγηρία. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα 6,8 εκατομμύρια λίρες για τη μετακίνηση του νεαρού φορ, και απομένει μόνο να τα βρει η Arsenal και με τον ίδιο τον παίκτη ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Άλλωστε, ο ίδιος είναι δηλωμένος φαν των «Gunners» και είναι ευχαριστημένος από την ευκαιρία αυτή που του παρουσιάστηκε, επομένως δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο «κόλλημα» από την πλευρα του παίκτη. Να σημειωθεί πως ο Onyekuru έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από Brugge και Anderlecht, ενώ η Celtic είχε βρεθεί κοντά στην απόκτησή του τον Γενάρη, ωστόσο η ομάδα του δεν τον παραχωρούσε τότε.

Τα 6,8 εκατομμύρια φημολογείται πως αποτελούν τη ρήτρα αποδέσμευσης του νεαρού Νιγηριανού, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών και μάλιστα βοήθησε και την ομάδα του να εξασφαλίσει τότε την άνοδο στην Jupiler Pro League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *