Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε ο Aubameyang στην Chelsea

Ούτε ο Pierre-Emerick Aybameyang θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της επίθεσης της Chelsea τη νέα σεζόν, αφού ο αθλητικός διευθυντής της Borussia Dortmund ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός είχε προκύψει ως ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για τη διαδοχή του Diego Costa στην γραμμή κρούσης των «μπλε», όμως όπως δείχνουν οι νέες εξελίξεις η περίπτωσή του δεν θα ευδοκιμήσει. Αυτό σίγουρα δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον Antonio Conte, που πλέον βλέπει τις πιθανές λύσεις να λιγοστεύουν επικίνδυνα, έχοντας χάσει ήδη και τον Romelu Lukaku.

Αυτή τη στιγμή οι τρεις βασικοί υποψήφιοι στόχοι του Ιταλού τεχνικού που έχουν απομείνει είναι οι Andrea Belotti, Alvaro Morata και Sergio Aguero, με την περίπτωση του τελευταίου μάλιστα να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη. Όσο για τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές, ο μεν Belotti βρίσκεται στο στόχαστρο και της AC Milan, ενώ ο Morata είναι αρκετά πιθανό να παραμείνει τελικά στη Real Madrid.

Όσο για τον Aubameyang, ο Michael Zorc σήμερα τόνισε πως: «Αποφασίσαμε ο Auba να παραμείνει στην Dortmund. Η μεταγραφική περίοδος έχει τελειώσει για εκείνον«.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *