Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε τώρα τα κατάφερε

Ισόπαλος έληξε τελικά ο αγώνας μεταξύ Tottenham και Burnley.

Τι και αν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Dele Alli; Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα, η Burnley κατάφερε να κάνει την ζημιά.

Το δεύτερο γκολ του για την σεζόν 2017/18 πέτυχε ο Alli στο 48‘ και με την κατοχή στο να φτάνει στα ύψη για τους γηπεδούχους όλα έδειχναν πως η Tottenham θα κατάφερνε αυτό που δεν μπορούσε εδώ και αρκετά ματς: να πάρει τη νίκη στη νέα της έδρα.

Ο Heaton στάθηκε εξαιρετικά στο ύψος του, αφού 2 φορές αρνήθηκε στον Harry Kane το γκολ που τόσο ψάχνει μέσα στον Αύγουστο χωρίς αποτέλεσμα. Η μπάλα όμως καμιά φορά τιμωρεί με τον πιο άσχημο τρόπο. Η μεταγραφή ρεκόρ της Burnley ήταν αυτή που κατάφερε να κλέψει το τρίποντο από τους «Spurs».

O Chris Wood που γίνεται αλλαγή στο 57’ πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Burnley, και όλα αυτά στο 90’+2. Ο Brady μοιράζει την ασίστ και ο Wood με σουτ εντός περιοχής κάνει το 1-1.

Η Tottenham ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της πριν το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες με μια ισοπαλία ενώ παραμένει στους 4 βαθμούς. Η Burnley από την άλλη συμπληρώνει και εκείνη τον Αύγουστο με 4 βαθμούς μετά από 1 ήττα, μια νίκη και μία ισοπαλία.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *