Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο ντροπαλός κύριος Suarez

Ο Luis Suarez φαίνεται πως κρύβει ένα συνεσταλμένο άνθρωπο μέσα του, τονίζοντας πως δεν αισθανόταν καλά όταν τον αντιμετώπιζαν ως μεγάλο σταρ στη Liverpool.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός όσες φορές αγωνίζεται βγάζει την εικόνα του σκληρού τύπου μέσα στο γήπεδο, που ξεχωρίζει από όλους. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει καθώς όπως τόνισε ο ίδιος δεν του αρέσει να αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστός, αλλά σαν ένας από την ομάδα. Πλέον αγωνίζεται σε μια ομάδα γεμάτη από σταρς, όπου δε χρειάζεται να έχει στραμμένα πάνω του όλα τα φώτα, γεγονός που τον ευχαριστεί περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο France Football: «Δε μου αρέσει η προβολή, ακριβώς το αντίθετο. Μου αρέσει να έχω χαμηλό προφίλ, να είμαι ένας από όλους. Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα, αλλά το να παίρνω αποφάσεις δεν είναι το στοιχείο μου. Στη Liverpool είχα την ευκαιρία να είμαι αρχηγός, κάτι που δεν ήταν εύκολο για μένα. Ακόμη κι αν ο κόσμος δεν το πιστεύει, είμαι κάπως ντροπαλός. Δεν έχω συνηθίσει να βγαίνω μπροστά. Υπάρχουν παίκτες με μεγαλύτερη αξία από μένα και πιο χαρισματικοί με τα media. Αυτό δε με ενοχλεί. Τους ατομικούς τίτλους που έχω κερδίσει, τους πήρα χάρη στην απόδοσή μου στο γήπεδο και τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Στην Αγγλία είχα την τύχη να διακριθώ την ίδια περίοδο από παίκτες και τον τύπο. Σε διεθνές επίπεδο ξέρω πως υπάρχουν παίκτες πάνω από μένα. Αλλά δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

Για τη ρεβάνς της Barcelona κόντρα στην PSG για το Champions League, σχολίασε: «Υπάρχει ένα επαναληπτικό παιχνίδι. Πρόκειται να δείξουμε σε όλους την πραγματική Barcelona. Θα είναι δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά όχι απίθανο. Εάν μια ομάδα μπορεί να γυρίσω ένα τέτοιο σκορ, είναι η Barca. Έχουμε την ποιότητα και το χαρακτήρα να το πετύχουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *