Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Allen ήταν αρκετός

Με τέρμα του Joe Allen, η Stoke City επικράτησε με 1-0 της Crystal Palace στο Bet365 Stadium και τη «βύθισε» ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, ενώ ακόμη και ο συνηθισμένος σε αυτές τις καταστάσεις, Sam Allardyce δείχνει να μην μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Ανέβηκαν ακόμη περισσότερο στον πίνακα οι Potters, παρά το εφιαλτικό ξεκίνημα στη σεζόν και θα αναζητήσουν «εκδίκηση» τώρα από την Tottenham για το 4-0 του πρώτου γύρου.

Το ματς

Ο Saido Berahino έμεινε (όπως αναμενόταν) ξανά στον πάγκο για την Stoke, ενώ επέστρεψε ο Ramadan Sobhi, ενώ για την Palace έκανε το ντεμπούτο του ο Luka Milivojevic.

Η Stoke ξεκίνησε παίρνοντας τα «ηνία» του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά όταν δεν έχουν τη μπάλα και να περιμένουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Ο Joe Allen έχασε μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 33′ με κεφαλιά, ενώ στο 45′ χάθηκε νέα τεράστια φάση από πλευράς γηπεδούχων, με τον Andros Townsend να σώζει τη μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή της εστίας της ομάδας του.

Η Stoke συνέχισε να πιέζει παρόλο που δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στη δημιουργία, καθώς οι Eagles έδειχναν ανήμποροι να τροφοδοτήσουν τον προωθημένο Christian Benteke. Ο Βέλγος στράικερ ήταν αρκετά δραστήριος, όμως του έλειψε το γκολ, το οποίο εν τέλει έλειψε και από όλη την ομάδα του.

Στο 68′ τελικά, ο Allen πλάσαρε σωστά τον Wayne Hennessey για το 1-0, μετά από ωραία ασίστ του Sobhi, δίνοντας προβάδισμα νίκης στους Potters. Ο Αllardyce δοκίμασε να αλλάξει πράγματα περνώντας τον Jeffrey Schlupp αντί του Wilfried Zaha, o James Tomkins σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 73′ να ισοφαρίσει για την Palace από κοντά, ενώ η αδυναμία των φιλοξενούμενων να γίνουν απειλητικοί συνοψίζεται στο γεγονός ότι ολοκλήρωσαν το ματς με μόλις ένα σουτ στο στόχο.

Παρέμειναν, λοιπόν, στη 19η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με την τελευταία Sunderland και τώρα ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» της Swansea προκειμένου να μη χάσουν κι άλλο έδαφος για την παραμονή, τη στιγμή που η Stoke είναι πλέον 9η με 32 βαθμούς και ξεπέρασε την West Ham.

Stoke: Grant, Martins Indi, Shawcross, Bardsley (58′ Johnson), Pieters, Adam (79′ Afellay), Whelan, Sobhi (82′ Diouf), Allen, Arnautovic, Crouch

Crystal Palace: Hennessey, Tomkins, Delaney, Ward, Van Aanholt, Milivojevic, McArthur (87′ Remy), Puncheon (77′ Cabaye), Zaha (68′ Schlupp), Townsend, Benteke

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *