Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Conte δεν τους κρατάει με το ζόρι

Καθόλου αρνητικός σε πιθανές αποχωρήσει τον Ιανουάριο δεν φάνηκε ο προπονητής της Chelsea. Αντίθετα δήλωσε πως όποιος παίκτης επιθυμεί μπορεί να αποχωρήσει.

 

Η ρήξη μεταξύ David Luiz και Antonio Conte είναι πλέον γνωστή όσο και αν ο δεύτερος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο. Ο Βραζιλιάνος που επέστρεψε από την PSG στην Chelsea έχει καταφέρει με την συμπεριφορά του να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ιταλό προπονητή ο οποίος του δίνει το ελεύθερο να αποχωρήσει. Και όμως, ο Βραζιλιάνος δεν είναι ο μόνος που θα μπορούσε να κουνήσει το μαντίλι στους ‘Μπλε’.

Σύμφωνα με πηγές του ίδιου του παίκτη, και ο Michy Batshuayi φαίνεται απογοητευμένος από τον σύλλογο εξαιτίας των ελάχιστων συμμετοχών που έχει. Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να κοντεύει, λογικό είναι ο Βέλγος επιθετικός να θέλει να δείξει στον προπονητή του τι μπορεί να προσφέρει με το εθνόσημο, όμως ο Conte δεν φαίνεται να του δίνει αρκετές ευκαιρίες.

«Υπήρξα παίκτης και θα καταλάβω αν κάποιος ανησυχεί για το Παγκόσμιο,» είπε ο Ιταλός σε συνέντευξή του.

«Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε τους παίκτες χαρούμενους ώστε να μείνουν εδώ για να μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί τους και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας: να διατηρήσουμε τους παίκτες σε μια ευχάριστη θέση ώστε να θέλουν να μείνουν μαζί μας και εμείς να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους. Ταυτόχρονα όμως, ήμουν παίκτης και θα καταλάβω αν κάποιος σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο (ότι πρέπει δηλαδή να αγωνιστεί περισσότερα λεπτά).»

Τέλος ο Ιταλός τεχνικός πρόσθεσε:

«Το ρόστερ μας δεν είναι μεγάλο και για αυτό το λόγο νομίζω ότι είναι αδύνατο να στείλουμε δανεικό έναν παίκτη ή να πουλήσουμε έναν παίκτη εάν δεν παίρνουμε άλλο παίκτη.»

Η Chelsea αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Arsenal σε ένα ακόμη Λονδρέζικο ντέρμπι και γι ακόμη μια φορά οι συμμετοχές των δύο παικτών είναι αμφίβολες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *