Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Costa μίλησε για την «διαμάχη» με τον Conte

Στην φραστική διαμάχη που είχε με τον Antonio Conte τον περασμένο Γενάρη αναφέρθηκε ο επιθετικός της Chelsea και πρώτος σκόρερ της, Diego Costa.

Ο Ισπανός φορ παραδέχθηκε πως υπήρχε περιστατικό ανάμεσά τους, όπως μετέδιδαν τα ΜΜΕ, ωστόσο τόνισε πως «δεν ήταν τίποτα» και υποστήριξε ότι τα πάντα τώρα κυλούν ομαλά στην ομάδα.

«Δεν ήταν τίποτα. Οι άνθρωποι στην Αγγλία δημιουργούν πολλές ιστορίες. Διάφορα μπορεί να συμβούν, αλλά εγώ φροντίζω να δείχνω πως δεν υπάρχει θέμα. Αγωνίζομαι και σκοράρω και αυτό είναι το σημαντικότερο. Όλοι γνωρίζουν πως ό,τι και να πω έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις από το τι ήταν πραγματικά. Ο προπονητής είναι τύπος που δουλεύει πραγματικά σκληρά μαζί μας στην προπόνηση. Έχει την προσωπικότητά του, όπως εγώ τη δική μου και όπως ο καθένας, αλλά το σημαντικό είναι να εκδηλώνεις την προσωπικότητα με τρόπο που να βοηθά την ομάδα», σημείωσε ο 28χρονος φορ, που μετρά 17 τέρματα φέτος στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως το Γενάρη εκείνο που είχε συμβεί είναι ότι κατηγορήθηκε από τον προπονητή του πως δεν δουλεύει σκληρά και έχει το μυαλό του στην κινεζική Tianjin Quanjian, που του προσέφερε εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 570.000 λιρών την εβδομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *