Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Diop με ρεκόρ μεταγραφής στη West Ham

Ο Diop με ρεκόρ μεταγραφής στη West Ham

H West Ham πλήρωσε τελικά 21.9 εκατομμύρια λίρες για να φέρει τον Issa Diop από την Γαλλική Toulouse στο Ανατολικό Λονδίνο.

Ο υψηλόσωμος 21 χρονών αμυντικός ήταν σύμφωνα με αναφορές μεταγραφικός στόχος τόσο της Everton όσο και της Sevilla, αλλά τελικά ο παίκτης προτίμησε τα Σφυριά!

Ο Diop ανέφερε στη West Ham TV ότι εντυπωσιάστηκε από την πρόσληψη στην ομάδα του Manuel Pellegrini, και ότι οι φιλοδοξίες της ομάδας ήταν αυτές που τον έπεισαν τελικά να βάλει την υπογραφή του.

Ο Diop εκπροσώπησε τη Γαλλία στην Εθνική U21 και έκανε 95 εμφανίσεις για την Toulouse σε όλους τους θεσμούς, και μάλιστα η ωριμότητα του είναι τέτοια, ώστε πέρυσι του είχε δοθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Γαλλική ομάδα.

Ο κεντρικός αμυντικός αποτελεί τη δεύτερη μετεγγραφή των Λονδρέζων αυτό το καλοκαίρι μετά από αυτή του Ryan Fredericks ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Fulham.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες η West Ham να ανακοινώσει επίσης του Fabianski από τη Swansea,με τον παίκτη να θέλει να επιστρέψει στην Premier League μετά τον υποβιβασμό της Swansea και να ανταγωνίζεται με τον Adrian για τη φανέλα με το νούμερο ένα!

 

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Ο Diop με ρεκόρ μεταγραφής στη West Ham

Ο Diop με ρεκόρ μεταγραφής στη West Ham

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *