Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Gabbiadini έσωσε τη Southampton

Η Newcastle προηγήθηκε δύο φορές μέσα στο St. Mary’s, όμως η Southampton χάρη σε ισάριθμα τέρματα από τον Manolo Gabbiadini γλίτωσε την ήττα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Κοντά οι δύο ομάδες στη βαθμολογία πλέον, με τη Newcastle να βρίσκεται μια θέση πάνω από τους «Saints». Ιsaac Hayden και Ayoze Perez τα τέρματα των «Magpies», που μετρούν μόνο μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί απο την αρχή και πίεσαν για το γκολ, ενώ ο Dusan Tadic είχε μια ευκαιρία από πλευράς Southampton να σκοράρει με μακρινό σουτ. Στο 20′ ο Hayden «πάγωσε» το St. Mary’s, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τη Southampton πάντως να έχει την κατοχή της μπάλας. Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, όπου η Newcastle ανέβασε το ρυθμό της και πίεσε για άλλα τέρματα. Ωστόσο, μόλις στο 49′ ο Gabbiadini κατάφερε να ισοφαρίσει για τους «Αγίους» με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, δίνοντας διαφορετικό αέρα στο ματς.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Perez έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Rafa Benitez, σκοράροντας με διπλή προσπάθεια και επαναφέροντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ο Mauricio Pellegrino προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου να βρει αντίδραση από την ομάδα του, η οποία ήρθε τελικά με απρόσμενο τρόπο. Ο Florian Lejeune ανέτρεψε τον αντίπαλό του και ο Gabbiadini με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε ξανά για τους «Saints».

H Newcastle πίεσε στα τελευταία λεπτά για το γκολ της νίκης και έχασε ορισμένες καλές στιγμές, όμως βρήκε απέναντί της τον Fraser Forster. Έτσι, το 2-2 έμεινε ως το τέλος και πλέον η Southampton είναι 10η με 8 βαθμούς ενώ οι «Magpies» 9οι με 11.

Συνθέσεις

Southampton: Forster, Yoshida, Van Dijk, Bertrand, Cedric, Romeu (67′ Davies), Lemina, Tadic, Redmond (57′ Boufal), Gabbiadini, Long (82′ Austin)

Newcastle: Elliot, Lascelles, Lejeune, Yedlin, Manquillo, Shelvey, Hayden, Atsu (84′ Murphy), Ritchie, Perez (63′ Merino), Joselu (69′ Gayle)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *