Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Garry Neville συμβουλεύει τον Mourinho

Το συμβόλαιο του Ibrahimovic λήγει το καλοκαίρι και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Manchester United, υποστήριξε ότι ο Zlatan αξίζει την ανανέωση συμβολαίου καθώς από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αγγλία έχει σκοράρει 26 φορές. Παρόλα αυτά ο 35χρονος δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο, με την Napoli και τους LA Galaxy να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην άσσος των »κόκκινων διαβόλων» είπε : »Αν κάποιος με ρώταγε αν θα έδινα ένα συμβόλαιο για 2 χρόνια στον Ibrahimovic απλά θα του έλεγα ναι. Θα έλεγα ναι διότι είναι επαγγελματίας, προπονείται σωστά και συνεισφέρει στον σύλλογο. Πιστεύω πως η United θέλει τέτοιες προσωπικότητες και χαρακτήρες και η επιτυχία που έχει η United φέτος σχετίζεται κατά πολύ με αυτόν. Σίγουρα ο Σουηδός δεν μπορεί να παίζει με την ίδια απόδοση σε κάθε παιχνίδι και ο Mourinho τον θέλει για κάθε παιχνίδι και σίγουρα αυτό δεν θα συμβαίνει καθώς ο παίχτης ηλικιακά μεγαλώνει.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *