Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Giroud έσωσε την Arsenal από τρίτη αποτυχία

Νικήτρια αναδείχθηκε η Arsenal απέναντι στην West Brom, με τον Giroud να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 86’.

Μετά τις δυο τελευταίες ήττες που υπέστη η Arsenal από Manchester City και Everton, σήμερα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον Giroud να λυτρώνει τους “Κανονιέρηδες» με γκολ στο 86’. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε έναν εκπληκτικό Foster, ο οποίος εξουδετέρωνε με επιτυχία τα όποια σουτ επιχειρούσαν οι γηπεδούχοι.

Πρώτη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι είχαμε στο 31’, όπου μετά από σέντρα του Chadli ο Rondon με κοντινή κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Cech.

Η Arsenal για πρώτη φορά απείλησε με τον Sanchez, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Foster απόκρουσε με επιτυχία. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι «Κανονιέρηδες» απείλησαν ξανά, αυτή την φορά με τον Iwoby, με τον παίχτη της Arsenal να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να ταλαιπωρεί, τους αμυντικούς της West Brom, αλλά το σουτ που έκανε, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Foster.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια, παρά την συντριπτική κατοχή της μπάλα από την Arsenal, με ποσοστό 79% υπέρ της.

Στο 50’ ο Iwoby έκανε σουτ και ο Foster απόκρουσε την μπάλα, στην συνέχεια ο Sanchez που ακολούθησε την φάση, έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της West Brom, η οποία κατέληξε σε κόρνερ, όπου μετά την εκτέλεση του, η μπάλα έφτασε και πάλι στον Sanchez, αλλά ο επιθετικός της Arsenal σημάδεψε το δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Sanchez έκανε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Foster να αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 58’ οι «Κανονιέρηδες» έχασαν ακόμη μια ευκαιρία, με τον Giroud να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να κάνει το σουτ, αλλά ο Foster φώναξε παρόν για ακόμη μια φόρα, καθώς έδιωξε την μπάλα με το πόδι του.

Η Arsenal τελικά κατάφερε στο 86’ να σκοράρει, όπου μετά από σέντρα του Ozil, ο Giroud νίκησε με κεφαλιά τον Foster και έγραψε έτσι το τελικό 1-0.

Arsenal: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Gibbs (71’ Monreal), Coquelin (74’ Ramsey), Xhaka, Sanchez, Ozil, Iwobi (71’ Perez), Giroud

West Brom: Foster, Dawson, McAuley, Evans, Nyom, Yacob, Fletcher, Phillips, Chadli (62’ McClean), Brunt, Rondon (80’ Kanu)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *