Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ο Gordon μπορεί να μοιάσει στον Van der Saar»

Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Celtic εμφανίζεται ο τερματοφύλακάς της, Craig Gordon, ο οποίος έχει φτάσει από το ναδίρ στο ζενίθ την τελευταία διετία.

Ο Σκωτσέζος πορτιέρο επέστρεψε στους Bhoys το 2014, μετά από μια διετία δίχως ομάδα εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, ωστόσο άρπαξε την ευκαιρία του και δύο χρόνια μετά είναι βασικός στην ομάδα του Brendan Rodgers και έχει επιστρέψει και στην Εθνική Σκωτίας.

Ο τεχνικός του, λοιπόν, στην Celtic, σε δηλώσεις του «έσταξε μέλι» για τον Gordon και τόνισε πως θέλει να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, που εκπνέει το συμβόλαιό του, μέχρι το τέλος της καριέρας του.

«Ο Craig (Gordon) είναι ένας παίκτης που θέλω σίγουρα να κρατήσω. Βλέπεις έναν διαφορετικό τερματοφύλακα πλέον σε σχέση με όταν πρωτοήρθα, είναι σίγουρος, ήρεμος και κράτησε ξανά ανέπαφη την εστία του το Σάββατο. Έχει ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά του. Σύντομα γίνεται 34 αλλά είναι κορυφαίος πορτιέρο που δουλεύει στη φυσική κατάσταση και ζει σωστά. Είναι σαν τον Van der Saar και μπορεί να παίξει μέχρι τα 40», σημείωσε ο Rodgers για τον Gordon.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του 34χρονου τερματοφύλακα μπορεί να εκπνέει το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *