Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Jose Mourinho κάνει εκ νέου τα γλυκά μάτια στην Chelsea για τον Fabregas

Οι φήμες της ημέρας έχουν πρώτο θέμα το ενδιαφέρον της Manchester United για την απόκτηση του Cesk Fabregas από την Chelsea και όπως μας ενημερώνουν οι Times αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι “Κόκκινοι Διάβολοιενδιαφέρονται για τον 30χρονο, από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Jose Mourinho.

Όπως φαίνεται όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται να πτοείται από την στάση της Chelsea, η οποία του έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι δεν σκοπεύει να του πουλήσει τον Fabregas, καθώς αυτή τη φορά έχει ένα σημαντικό διαπραγματευτικό ατού στα χέρια του, που είναι ότι η United είναι διατεθειμένη να του προσφέρει διετές συμβόλαιο τη στιγμή που οι Μπλε του προσφέρουν νέο μονοετές.

Το τι μέλλει γενέσθαι στη συγκεκριμένη φήμη μένει να φανεί, αυτό που είναι σίγουρο είναι, ότι αν ο Cesk καταλήξει στο Old Trafford θα έχουμε να λέμε για μια παθιασμένη επανασύνδεση του Καταλανού με τον Πορτογάλο. Αν βάλουμε στην άκρη κάποιες διαφορές που φαίνεται πως είχαν, η πρόσφατη συνύπαρξη τους στο Λονδίνο έφερε κυρίως κέρδη και στους δύο, αν εξαιρέσει κανείς τα διάφορα κουτσομπολιά που ακούγονταν, ότι ο Fabregas ήταν ο ηθικός αυτουργός εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, που λέγεται ότι οδήγησαν τον Mourinho στην απόλυση του.

Στην γαλάζια πλευρά της πόλης του Μάντσεστερ, ο Pep Guardiola αναπολεί τις ημέρες του στο Μόναχο, τότε που μετέτρεπε τον Philip Lahm από αριστερό μπακ σε εσωτερικό μέσο και κυρίως τον νεαρό Joshua Kimmich, που έχει της δυνατότητες να γίνει από καινούριος Lahm μέχρι καινούργιος Bale.

Σύμφωνα με τη Sun ο Καταλανός τεχνικός φέρεται διατεθειμένος να ξοδέψει περί τις 44 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει από την Bayern τον 22χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και να προσθέσει ένα ακόμα στολίδι στην πολύ ακριβή κολεξιόν πλάγιων μπακ που διαθέτει. Για να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή ο Pep καλείται να ξεπεράσει δύο εμπόδια, αρχικά ότι τον γλυκοκοιτάζει και η Barcelona και επίσης ότι η Bayern δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει σε κανένα.

Φαίνεται πως ο Arsene Wenger ζήλεψε τον Guardiola με την πληθώρα των επιλογών που διαθέτει η ομάδα του σε πλάγιους μπακ και για αυτό το λόγο σκέφτεται να προσθέσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή της Arsenal, μια γραμμή με πληθώρα επιλογών.

Το δημοσίευμα της Daily Star αναφέρει ότι ο Αλσατός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μαέστρου της Napoli Jorginho, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι άξιο λόγου αν ο 25χρονος θα αφήσει την πρωτοπόρο της Serie A και πιθανή πρωταθλήτρια στο τέλος της χρονιάς, για μια Arsenal που το πιο πιθανό είναι να κατακτήσει το FA Cup και την ίδια στιγμή να μην βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Champions League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *