Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Keane ψηφίζει United, αλλά…

Στην pole position για την απόκτηση -ή καλύτερα επιστροφή- του Michael Keane βρίσκεται η Manchester United, ωστόσο η υπόθεση κάθε άλλο παρά εύκολη θεωρείται για τους «Red Devils».

Όπως προκύπτει μέσα από τον Τύπο στο Νησί σήμερα, ο αμυντικός της Burnley, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των «μεγάλων» της Premier League και ενδέχεται να αποχωρήσει από το Turf Moor, δείχνει μια προτίμηση στην United, ωστόσο θέλει εγγυήσεις από τον Jose Mourinho για το χρόνο συμμετοχής του.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος άσος φέρεται να ζητά διαβεβαιώσεις ότι θα πραγματοποιεί τουλάχιστον 30 εμφανίσεις τη σεζόν, προκειμένου να συνεχίσει την εξαιρετική πρόοδό του αλλά και να παραμείνει στο ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας. Φέτος, o Keane μετρά 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Burnley και μάλιστα χρίστηκε και διεθνής για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η τιμή πώλησής του, είτε καταλήξει εν τέλει στη United είτε σε άλλο σύλλογο, ενδέχεται να φτάσει τα 25 εκατομμύρια λίρες, ενώ σε περίπτωση επιστροφής στο Old Trafford θα γίνει ο δεύτερος παίκτης που επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια, μετά τον Paul Pogba.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *