Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ο Keita δεν πωλείται»

Μπορεί σήμερα από το πρωί πλήθος Μέσων Ενημέρωσης (και στην Ελλάδα) να μετέδιδαν ότι ο Naby Keita είναι έτοιμος να μετακινηθεί στη Liverpool, ωστόσο τα πράγματα μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι.

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω δημοσιεύματα υποστήριζαν πως η RB Leipzig αποφάσισε να αποδεχθεί πρόταση των «Reds» ύψους 82 εκατομμυρίων ευρώ για τον 22χρονο μέσο, ο οποίος επρόκειτο να μεταβεί στην Αγγλία για τις ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας εξακολουθούν να τονίζουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται φέτος και δεν πρόκειται να αποδεχθούν καμία πρόταση.

Μάλιστα, στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι η Leipzig έχει ήδη απορρίψει τρεις προσφορές από τη Liverpool για τον Keita και παρά το γεγονός ότι το επόμενο καλοκαίρι τίθεται σε ισχύ μια ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 48 εκατομμυρίων λιρών, λιγότερων δηλαδή από το ποσό που προτείνει τώρα η Liverpool.

Επιπλέον, η γερμανική ομάδα, που φέτος θα συμμετάσχει στο Champions League, προσπαθεί να πείσει τον μέσο από τη Γουινέα να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον «δέσει» εκεί για πολλά χρόνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *