Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ο Lacazette θα κοστίσει τουλάχιστον 50-60 εκατομμύρια»

Προειδοποίηση στην Arsenal πως μόνο εύκολα δεν θα καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» για τον Alexandre Lacazette έστειλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Lyon.

O γνωστός πλέον Jean-Michel Aulas, μιλώντας στην L’Equipe, υποστήριξε πως δεν βιάζεται να πουλήσει τον σπουδαίο φορ της ομάδας του, ενώ έθεσε ως τιμή πώλησης τα 50-60 εκατομμύρια ευρώ (44-53 εκατομμύρια λίρες) για τον Arsene Wenger ή οποιονδήποτε άλλο επιχειρήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

«Δεν σκοπεύω να παραχωρήσω τον Alexandre βεβιασμένα, καθώς υπάρχει πάντα η επιθυμία της Atletico να τον αποκτήσει από την 1η Ιανουαρίου. Τώρα βέβαια ακούω και το τι έχει να μου πει ο ίδιος ο Lacazette. Συνάντησα τον Arsene Wenger κατά τη διάρκεια του αγώνα Γαλλίας-Αγγλίας και απ όσο γνωρίζω είπε στον σύμβουλό μου ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Arsenal, όμως είναι ακόμη νωρίς για να πούμε τι θα συμβεί. Μιλάμε για 50 με 60 εκατομμύρια ευρώ, η Arsenal είναι έτοιμη να ξοδέψει για τον Lacazette. Θα πρέπει όμως να προσφέρει τουλάχιστον αυτό το ποσό», υπογράμμισε αρχικά ο Aulas, προσθέτοντας:

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Atletico προσέφερε 53 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα 12 σε μορφή μπόνους, δηλαδή συνολικά 65 εκατομμύρια. Όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της Arsenal θα πρέπει να κινηθούν σε αυτά τα επίπεδα. Αλλά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί την Arsenal αυτή τη στιγμή, νόμιζα πως ο Alexandre θα παρέμενε εξαιτίας της αποτυχίας της μεταγραφής στην Atletico».

Σύμφωνα με τον Τύπο, η Atletico Madrid ήταν η ομάδα που είχε συμφωνήσει για την μεταγραφή του Lacazette, ωστόσο το γεγονός ότι απορρίφθηκε το αίτημά της για άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών άλλαξε πλήρως τα δεδομένα για τον Γάλλο διεθνή και έβαλε ξανά για τα καλά στο παιχνίδι τους «Gunners».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *