Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Mazzari είναι πιο ήσυχος από ποτέ

Ένας από τους παίκτες κλειδιά της φετινής Watford, Valon Behrami δήλωσε πως η ομάδα δεν διανύει και τις καλύτερες στιγμές της παρότι ξεκίνησε καλά.

To συμβόλαιο του ίδιου λήγει σε 18 μήνες και δεν αποκλείεται να κληθεί να ανανεώσει από την στιγμή που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Mazzari και αποδίδει πολύ καλά την φετινή χρονιά.

H Watford βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στους τελευταίους 5 αγώνες μετράει μόλις μια νίκη και τέσσερις ήττες, δείγμα ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Behrami, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Είχαμε καλά αποτελέσματα στην αρχή, παρότι τώρα δεν διανύουμε και τις καλύτερες στιγμές μας». Για την Boxing Day είπε: «Στην Αγγλία υπάρχει μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, αυτή είναι η ιδιαιτερότητα, αλλά μου λείπει λίγο να είμαι με την οικογένεια μου, το οποίο είναι κάτι το μοναδικό». Όσον αφορά τον προπονητή του, Valter Mazzari που τον είχε και στην Napoli είπε: «Είναι σε μια νέα χώρα που του αρέσει και είναι χαρούμενος και θέλει να επιτύχει και είναι πιο ήρεμος. Είναι ο ίδιος που ήταν στην Napoli, πάντα πεινασμένος για επιτυχίες. Στην Αγγλία, η πίεση των media είναι λιγότερη από την αντίστοιχη στην Iταλία και οι παίκτες είναι πιο χαλαροί».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *