Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Mignolet στηρίζει Karius

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Loris Karius έχουν προβληματίσει τόσο τους φιλάθλους της Liverpool, όσο και τον Jurgen Klopp, ο οποίος μάλιστα αναγκάστηκε να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Simon Mignolet για τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Middlesbrough.

Ο Γερμανός πορτιέρο δεν διάγει την καλύτερη αγωνιστική του περίοδο, ωστόσο στο πλευρό του στάθηκε ο «ανταγωνιστής» του εντός της ομάδας, ο Mignolet.

«Είναι μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να είσαι ψυχικά δυνατός να το αντιμετωπίσεις. Κλείνω τα 29 και το έχω περάσει και εγώ, δεν είναι ωραίο. Όμως γίνεσαι μόνο δυνατότερος από τέτοιες καταστάσεις, ειδικά σε μια ομάδα σαν τη Liverpool. Δημιουργείται ένα πολύ μεγάλο θέμα από το πουθενά», ανέφερε ο Βέλγος τερματοφύλακας για την κατάσταση που εχει δημιουργηθεί με τον Karius, συμπληρώνοντας:

«Είμαστε συμπαίκτες, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να πιέζουμε ο ένας τον άλλο. Για τον Loris, δεν θα είναι ευχάριστο, όμως είναι κάτι παραπάνω από ικανός και επαγγελματίας ώστε να το αντιμετωπίσει και να μάθει από όλο αυτό».

Σημειώνεται πως ο 23χρονος Karius ήταν ασταθής στις πρόσφατες εμφανίσεις του, με αποκορύφωμα λάθη που στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε Bournemouth και West Ham.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *