Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Milner ελπίζει σε δυνατό φινάλε

O James Milner ζήτησε από όλους τους παίχτες να καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες με σκοπό να τελειώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την σεζόν ύστερα και από την ισοπαλία με την City.

Ο σκόρερ της Liverpool στο Etihad, πέτυχε το No.50 γκολ στην Premier League, καθώς και το γκολ εναντίον της πρώην του ομάδας.

Ο Βρετανός θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και στράφηκε προς την συνέχεια της διοργάνωσης και έβαλε ως στόχο για την ομάδα του να τερματίσουν στις πρώτες 4 ομάδες της διοργάνωσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα στο Etihad δήλωσε : » Το παιχνίδι ήταν πολύ έντονο. Και οι 2 ομάδες πήγαν για την νίκη και είμαι σίγουρος πως ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε την νίκη. Και οι 2 ομάδες κάναν αρκετές ευκαιρίες αλλά προηγηθήκαμε πρώτοι και είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε τους 3 βαθμούς.Παρόλα αυτά ένας πόντος είναι μια χαρά και σίγουρα είναι πιο αποδεκτός από μία ήττα».

Όσον αφορά για την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων ο ίδιος είπε : » Είναι πάντα δύσκολο όταν πηγαίνουμε με τις εθνικές μας ομάδες και έχουμε 1 με 2 εβδομάδες να σκεφτόμαστε το προηγούμενό μας αποτέλεσμα. Τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλά. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε και να βελτιωθούμε όσο μπορούμε.  Έχουν μείνει ακόμα 9 παιχνίδια και πρέπει να παλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για το καθένα από αυτά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *