Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Mirallas ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα και την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως ήθελε να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι ο Kevin Mirallas, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του μετά τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Εθνικής Βελγίου με την ελληνική Εθνική ομάδα.

Ο εξτρέμ της Everton αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη με την περίπτωσή του και σημείωσε πως ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος ήταν η άρνηση της ομάδας του να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του.

«Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Βάλαμε τα δυνατά μας για να βρούμε μια λύση που θα ήταν βολική για όλους, μαζί με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε ό,τι ήταν δυνατό. Όμως η Everton αρνήθηκε να ακούσει το οτιδήποτε. Είμαι πολύ λυπημένος που δεν κατάφερα να επιστρέψω στο «σπίτι» μου, αλλά ελπίζω πως αυτό θα συμβεί στο κοντινό μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους του Ολυμπιακού για τη στήριξή τους και όπως προείπα, θα επιστρέψω κάποια στιγμή», ήταν οι δηλώσεις του 29χρονου άσου, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ronald Koeman φέτος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *