Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Sergio Aguero σημαδεύει ρεκόρ εναντίον της Arsenal!

Ο Sergio Aguero σημαδεύει ρεκόρ εναντίον της Arsenal!

Μπορεί πέρυσι η Manchester City να τέλειωσε τη χρονιά σημειώνοντας ρεκόρ συνεχώς, στη νέα χρονιά, ο Aguero σημαδεύει ακόμα ένα με την έναρξη της!

Αν ο άσος της City καταφέρει να σκοράρει δύο φορές εναντίον της Arsenal, τότε θα μπει σε ένα αποκλειστικό κλαμπ παικτών οι οποίοι έχουν καταφέρει να σκοράρουν συνολικά οκτώ φορές την πρώτη εβδομάδα με την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Το κλαμπ αυτό περιέχει επίσης τους Frank Lampard, Wayne Rooney και Alan Shearer,-όλοι τους κατάφεραν να σκοράρουν 8 φορές στην πρώτη αγωνιστική της Premier League για τις ομάδες τους.

Ο Teddy Sheringham βρίσκεται στη 2η θέση με 7 τέρματα ενώ οι Aguero, Didier Drogba και Louis Saha στην 3η θέση με 6 τέρματα.

Αν φυσικά ο Aguero κάνει hat-trick θα περάσει στην πρώτη θέση αυτής της ιδιότυπης ομάδας παικτών!

Θυμίζουμε ότι ο εκπληκτικός Aguero μόλις είχε ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του από την Atletico Madrid για 30 εκατομμύρια λίρες ,όταν μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα εναντίον της Swansea είχε σημειώσει δύο τέρματα, το 2011!

Το 2013 χρειάστηκε μόλις 22 λεπτά για να σκοράρει όταν η City διέλυσε τη Norwich με 4-0!

To 2014 σκόραρε εναντίον της Newcastle εκτός έδρας στη νίκη της City me 2-0. Σ’εκείνον μάλιστα τον αγώνα είχε μπει ως αλλαγή 7 λεπτά πριν τη λήξη του!

Πέρυσι εναντίον της Brighton, κατάφερε να σκοράρει επίσης, ενώ είχε σκοράρει και τον Αύγουστο του 2016 εναντίον της Chelsea, στο ντεμπούτο του Pep Guardiola!

Στο Emirates ο Aguero έχει παίξει 5 φορές ως τώρα σημειώνοντας δύο τέρματα.

Για να δούμε αν θα καταφέρει να βελτιώσει τη θέση του στον συγκεκριμένο πίνακα παικτών της Premier League!

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Αγγελάκης

Ο Sergio Aguero σημαδεύει ρεκόρ εναντίον της Arsenal!

Ο Sergio Aguero σημαδεύει ρεκόρ εναντίον της Arsenal!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *