Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Toure θέλει να μείνει στην City

Ο Ιβοριανός κεντρικός ανοίχτηκε όσον αφορά την σχέση του με τον προπονητή του, Pep Guardiola, και θέλει να του αποδείξει ότι έκανε σωστά που τον επανέφερε στην ομάδα.

Ο Yaya Toure πιστεύει πως ο Guardiola είναι ο λόγος που αρχίζει να ξαναβρίσκει την φόρμα του και ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να μείνει στο Etihad Stadium και μετά το τέλος αυτής της σεζόν.

Ο πολύπειρος κεντρικός ήταν εκτός πλάνων από την Manchester City στις αρχές τις σεζόν και ο ίδιος θεωρούταν <<φευγάτος>> από το Manchester.Παρόλα αυτά ο Ιβοριανός απολογήθηκε στον προπονητή του και του ανακοίνωσε πως θέλει να παραμείνει στην πόλη και στην ομάδα.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε: »Πραγματικά αγαπάω αυτόν τον σύλλογο.Την μέρα που θα τελειώσει η καριέρα μου θα το καταλάβω και θα πω ναι τελείωσα σαν παίχτης! Για να είμαι ειλικρινής ο Pep με βοήθησε και προσπάθησε να κάνει το καλύτερο για μένα. Ο προηγούμενος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για μένα καθώς είχα αρκετά οικογενειακά προβλήματα.Με τον Guardiola περνάω πολύ χρόνο και ότι έχουμε πει μένουν ανάμεσα σε μένα και αυτόν. Ξέρει ο ίδιος για το τι είμαι ικανός να προσφέρω στο γήπεδο.Όπως και ο ίδιος είπε, θέλει να είναι ειλικρινής μαζί μου. Είναι εκείνος ο οποίος με <<έσπρωξε>> και μου έδωσε την ευκαιρία να επανέλθω και τρέφω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση για αυτόν.Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και στην αρχή ήταν δύσκολα για μένα καθώς είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να δουλεύει και θέλει όλοι οι παίχτες να δίνουν το 100%.Εγώ προσωπικά τον ξέρω από την Barcelona και γνωρίζω τον τρόπο που δουλεύει.

Ο Ιβοριανός ολοκλήρωσε λέγοντας. : »Ο ίδιος είναι ξεκάθαρος μαζί μας καθώς μας είπε πως θέλει να κάνουμε ότι μας ζητήσει αλλιώς να φύγουμε. Γι’αυτό και τον θαυμάζω!»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *